nieuws

Rotterdamse Architectuur Maand 2019

Architectuur

Rotterdamse Architectuur Maand 2019
Post Rotterdam is een van de genomineerden van de WAF Future Projects

AIR initieert dit jaar, van 24 mei tot en met 16 juni, voor de vierde maal de Rotterdam Architectuurmaand (RAM). In die maand is het voormalige Postkantoor aan de Coolsingel nog eenmaal in zijn oude glorie te bezoeken voordat het wordt verbouwd tot een nieuw complex met restaurants, café’s winkels en een hotel.

Het postkantoor wordt tijdens het festival omgedoopt tot Post Podium. Er zijn maquettes te bekijken over de ontwikkelingen van Feyenoord City, het Hart van Zuid, de Coolsingel en de Rijnhaven. Ook wordt er informatie gegeven over de geschiedenis van het gebouw en wat de plannen voor de toekomst zijn.

POST podium
Coolsingel 42
Dinsdag t/m vrijdag 17:00 – 23:00 (afhankelijk van programma)
Zaterdag en zondag 12:00 – 17:00 (open voor publiek)

Of bekijk het programma op www.rotterdamarchitectuurmaand.nl

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel