nieuws

NOAHH benoemt Loes Thijssen tot associate partner

Architectuur

NOAHH benoemt Loes Thijssen tot associate partner

Loes Thijssen is benoemd tot associate partner bij NOAHH | Network Oriented Architecture. Met deze benoeming wil Patrick Fransen, oprichter en algemeen directeur van NOAHH, verder vormgeven aan de ambitie en groei van het multidisciplinaire Amsterdamse architectenbureau.

Loes Thijssen zal als associate partner leidinggeven aan NOAHH in het kader van het verwezenlijken van de ambities van NOAHH. Thijssen verbindt theoretische en conceptuele kaders met de ontwerppraktijk en is, naast het aansturen van (onderzoeks)projecten, verantwoordelijk voor de kennisuitwisseling van het bureau. Thijssen heeft een heldere analytische, strategische en con­ceptuele benadering en werkt veelal aan visievorming van complexe out-of-the-box opgaven, waarbij flexibiliteit, multifunctionaliteit en 24/7 use een belangrijke rol spelen.

NOAHH is in haar werkwijze als ontwerpbureau een platform voor kennisdeling en ontwikkelt zich als een internationaal opererend bureau met brede ervaring in innovatieve ontwerpmethodologieën op het gebied van cultuur, onderwijs, stedenbouw en transformaties. Zo verwierf het bureau onlangs ontwerpopdrachten voor het nieuwe Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch en de renovatie/transformatie van ESA in Noordwijk.

NOAHH is gespecialiseerd in complexe opgaven waarin grote maatschappelijke aspecten een rol spelen, zoals bijvoorbeeld het Onderwijs en Cultuur Cluster (OCC) in Den Haag en het MFC Doelum in Renkum; grensverleggende culturele gebouwen die een betekenisvolle impact hebben op de omgeving en diens bewoners.

Lees ook

 

Reageer op dit artikel