nieuws

Video projectbezoek Goede Doelen Loterijen in Amsterdam

Architectuur

Video projectbezoek Goede Doelen Loterijen in Amsterdam
Projectbezoek Goede Doelen Loterijen in Amsterdam

Op donderdag 21 februari organiseerde de redactie van de Architect een projectbezoek naar de Goede Doelen Loterijen in Amsterdam. Dit duurzame kantoor, naar ontwerp van Benthem Crouwel Architects en D/DOCK, kenmerkt zich door het spectaculaire bladerdak en het levendige atrium. Tijdens een interessante middag verdiepten we ons samen met de opdrachtgever, architect en interieurarchitect in de transformatie van dit bijzondere pand aan de Zuidas.

In deze video een mooi verslag van deze inspirerende middag.

In een video-interview, gepubliceerd in de monografie interieur, vertelt architect Francesco Messori van D/Dock over het project en over de ontwerpfilosofie van het architectenbureau. Lees meer over de monografieën van de Architect op deze pagina.

Lees verder

Reageer op dit artikel