nieuws

Student Experience binnenkort ook in Spanje actief

Architectuur

Student Experience binnenkort ook in Spanje actief

Student Experience start met de ontwikkeling van een studentencomplex in Madrid, Spanje. In de wijk Pozuelo de Alarcón, komt een complex met 600 zelfstandige studentenwoningen, ruimtes voor start-ups, commerciële ruimtes, een congrescentrum en diverse faciliteiten. Het ontwerp is van het Madrileense architectenbureau Agas Architects.

Student Experience Madrid wordt een vernieuwend studentencomplex met 600 zelfstandige, gemeubileerde studentenwoningen met eigen keuken, badkamer en balkon. In het complex worden regelmatig informatiebijeenkomsten voor startende ondernemers georganiseerd. Er zijn bovendien commerciële (vergader)ruimten en een congrescentrum.

Daarnaast biedt Student Experience faciliteiten zoals een multifunctionele lounge, groot zwembad in de gezellige binnentuin, sportveld op het dak, sportruimte, wasserette, private dining room, verschillende studieruimtes, sport parcour om het pand en een horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk zal zijn. Het Student Experience team is 24/7 beschikbaar.

De bouwvergunning voor meer dan 30.000 m2 is inmiddels aangevraagd.

De verwachte opening is in de tweede helft 2020.

Reageer op dit artikel