nieuws

BNA & Lowlands starten ArchiTenten Challenge

Architectuur

BNA & Lowlands starten de ArchiTenten Challenge. Jonge architecten en architectuurstudenten (tot 35 jaar) worden uitgedaagd om de gaafste tent ooit te ontwerpen voor de Lowlands-campinggasten. Het winnende tentontwerp wordt daadwerkelijk geproduceerd en op Lowlands in de schijnwerpers gezet.

BNA & Lowlands starten ArchiTenten Challenge

BNA wil met de ArchiTenten Challenge op een kleinschalige, ludieke manier aandacht vragen voor de kracht van het ontwerp voor verduurzaming van ons leven.

Tot 26 april kunnen jonge architecten via www.architentenchallenge.nl hun schetsontwerp inzenden. Op 30 april maakt de jury de 3 finalisten bekend en op 30 mei de winnaar.

De jury bestaat uit:

Fred Schoorl, BNA (voorzitter, geen stemrecht), Eric van Eerdenburg, Lowlands, Marc Takken, Karsten Tenten, Dre Wapenaar, tentkunstenaar, Hester van Dijk, Overtreders W, Ronald Schleurholts, Cepezed Architecten.

Reageer op dit artikel