nieuws

Drie associates voor OZ

Architectuur

Drie associates voor OZ
Van links naar rechts: Wouter Zaaijer, Chris Zwiers, Oresti Sarafopoulos, Lyongo Juliana, Ewout de Jager, John Bosch en Marlies Zwols

OZ heeft vanwege de sterke bedrijfsgroei en anticiperend op de toekomst Marlies Zwols, Ewout de Jager en Lyongo Juliana benoemd tot associates. Samen met de architect partners John Bosch, Oresti Sarafopoulos, Chris Zwiers en Wouter Zaaijer en zakelijk directeur Victor Frequin gaan zij vorm geven aan de toekomst van het architectenbureau.

Marlies Zwols richt zich op de strategische marketing en communicatie van OZ. Zij gaat OZ als organisatie en merk verdiepen en verbreden. Ewout de Jager heeft als focus om onze vastgoedadvies werkzaamheden in de initiatieffase van projecten uit te breiden. Lyongo Juliana gaat de internationale portefeuille verder uitbouwen met als specifiek aandachtsgebied de Caraïbische regio en Latijns Amerika.

Meer over OZ

 

Reageer op dit artikel