nieuws

Start bouw woontoren OurDomain Rotterdam Blaak

Architectuur

Start bouw woontoren OurDomain Rotterdam Blaak
Impressie: TANGRAM Architekten/Stebu

Nu de laatste bezwaren zijn verworpen kan de bouw beginnen van woontoren OurDomain in Rotterdam Blaak (voormalige woontoren Bright). Het ontwerp is van TANGRAM Architekten.

OurDomain Rotterdam Blaak wordt een 70 meter hoge woontoren met 24 verdiepingen. Het markante gebouw in hartje Rotterdam telt straks 612 kamers en appartementen voor studenten en starters. Het woonconcept sluit aan op de wens van de doelgroep met een hoogwaardig afgewerkt appartement in een aantrekkelijke stedelijke omgeving met services, zoals 24/7 hospitality, fitness, lounge en koffiebar, bibliotheek en een grote fietsenstalling. Op het dak van het gebouw realiseert Stebru een 600 m² groot groen dakterras met uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Tangram_Stebu_Bright Woontoren Rotterdam

Impressie TANGRAM Architekten

Bright is een ontwikkeling van Stebru en Boag die wordt gerealiseerd in samenwerking met internationaal belegger Greystar die de woningen na oplevering in eigendom en exploitatie neemt. Het ontwerp is van Tangram Architecten.

Lees ook

Architectuur
Reageer op dit artikel