nieuws

Maarten Castelijns partner bij Rijnboutt

Architectuur

Maarten Castelijns partner bij Rijnboutt
Van links naar rechts en boven naar beneden: Richard Koek, Bart van der Vossen, Renée Liefting, Maarten Castelijns, Frederik Vermeesch en Mattijs Rijnboutt. Beeld: Kees Hummel

Per januari 2019 is Maarten Castelijns toegetreden als partner bij Rijnboutt. Samen met de huidige eigenaren Renée Liefting, Richard Koek, Mattijs Rijnboutt, Frederik Vermeesch en Bart van der Vossen bepaalt hij de strategie en de richting waarin het bureau zich ontwikkelt.

Maarten Castelijns is sinds 2015 bij Rijnboutt werkzaam als architect en senior teamleider. Met ruim 16 jaar ervaring als architect heeft hij projecten opgeleverd in de woningbouw, utiliteitsbouw, zorg en gebouwtransformatie in Nederland en daarbuiten.

Maarten Castelijns Rijnboutt

Maarten Castelijns. Beeld: Kees Hummel

Maarten Castelijns zegt op de website van Rijnboutt: “Nederland staat voor een grote opgave: het intensiveren van de stedelijke omgeving. Dit vraagt om vernieuwende oplossingen, waarbij leefbaarheid en het multifunctioneel gebruik van de ruimte centraal staat. Ik geloof in de kracht van Rijnboutt als multidisciplinair team van architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere en complexe transformaties in de stad en dat doen we op verschillende schaalniveaus, van wijk tot gebouw. We bedienen deze opgaven met een team van inmiddels 80 collega’s sterk.”

Lees meer over Rijnboutt

 

Reageer op dit artikel