nieuws

Nieuwe editie lezingenreeks ‘Making Architecture’

Architectuur

In de Engelstalige lezingenreeks ‘Making’ Architecture geven architecten een dubbellezing over hun visies omtrent architectuur maken. Op 14 februari is het de beurt aan Hilde Daem en Johannes Robbrecht (Robbrecht en Daem Architecten) en Thomas Rau.

Nieuwe editie lezingenreeks ‘Making Architecture’

De dubbellezingen, georganiseerd door AnArchi, Studievereniging Architectuur, en Juliette Bekkering van de leerstoel Architectural Design and Engineering (ADE) aan de TU Eindhoven, geeft inzicht in hoe verschillende architecten van verschillende bureaus in feite omgaan met het maken van architectuur. Hiertoe zullen zij een aantal projecten uitlichten die het proces van het maken, van concept tot gebouw, illustreren.

De volgende lezing is op 21 maart. Daarvoor zijn Moriko Kira (Moriko Kira Architect) en Niklaas Deboutte van META Architectuurbureau uitgenodig.

De dubbellezing vindt plaats in de Filmzaal van de Zwarte Doos op het terrein van de TU Eindhoven.

Meer informatie

Lees ook

Reageer op dit artikel