nieuws

BAM bouwt aan 11-21 Canal Reach Londen door Bennett Ass.

Architectuur

BAM bouwt aan 11-21 Canal Reach Londen door Bennett Ass.
Beeld via https://11-21canalreach.co.uk/

BAM Construct UK, de Britse bouw- en vastgoedonderneming van BAM Groep, heeft een opdracht gekregen voor de realisatie van het kantoor 11-21 Canal Reach in het stationsgebied King’s Cross in het centrum van Londen. Het project omvat twee gebouwen, ontworpen door architectenbureau Bennett Associates. Het hoogste bouwdeel telt twaalf verdiepingen, het laagste bouwdeel negen verdiepingen.

De klus aan 11-21 Canal Reach omvat twee gebouwen: een van twaalf verdiepingen en een van negen verdiepingen. De dakterrassen moeten straks een indrukwekkend uitzicht bieden over de stad. BAM is inmiddels gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het project, dat naar verwachting begin 2021 klaar moet zijn.

Coal Drops Yard Kings door Thomas Heatherwick Studio Cross Londen

Thomas Heatherwick Studio is onder andere betrokken bij het ontwerp van Coal Drops Yard bij King’s Cross. Bij de transformatie hebben David Chipperfield Architects en Morris and Co kantoren ontworpen. Beeld: Dezeen.com

Het Nederlandse bedrijf heeft al meerdere klussen bij King’s Cross gedaan. Zo werd onlangs het project Coal Drops Yard afgerond. Hierbij is een voormalig kolenoverslaggebouw omgevormd tot een winkelcentrum.

Meer over de betrokken architecten

 

 

Reageer op dit artikel