nieuws

Wie worden dit jaar bekroond met een ARC18 Award?

Architectuur

Wie worden dit jaar bekroond met een ARC18 Award?

Vanavond is de apotheose van de ARC18 Awards. Tijdens een feestelijk diner in de Van Nellefabriek in Rotterdam worden de winnaars bekend gemaakt van de ARC18 Awards. Dit jaar waren er een record aantal inzendingen. De Architect viert de kracht van het ontwerp van stoel tot stad. Nog een paar uur geduld en dan weten we wie met een Award naar huis gaat. Als reminder nogmaals de kanshebbers.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de uitslag of wil je mee discussiëren? Volg dan onze live verslaggeving gedurende de feestelijke prijsuitreiking via #ARC18 op onze twitterpagina deArchitectNL.

De ARC18 Awards worden uitgereikt in verschillende categorieën: Architectuur, Interieur, Detail, Innovatie en Meubel. Nieuw is de categorie Development. Ook wordt de Jong Talent Award uitgereikt aan een veelbelovende architect en krijgt Adriaan Geuze de ARC18 Oeuvre Award overhandigd. De ontwerpprijs bereikt zo de volledige breedte van het vakgebied van architecten en ontwerpers.

Bekijk de genomineerden

 

Reageer op dit artikel