nieuws

Videoverslag projectbezoek City Harbour hotel Amsterdam

Architectuur

Videoverslag projectbezoek City Harbour hotel Amsterdam
Projectbezoek City Harbour Hotel Amsterdam, beeld Harm Tilman

Op 11 oktober bracht de redactie van de Architect een projectbezoek aan het City Harbour Hotel Amsterdam. Zef Hemel sprak over de grootschalige ontwikkelingen op het Cruquiuseiland. En samen met Robin Castelein (Mulderblauw) en Erik Kleijnen (Mosa) verdiepten we ons in het gevelontwerp van het nieuwe hotel.

Dit nieuwe hotel, naar ontwerp van Mulderblauw architecten, bestaat uit een interessante mix van 245 hotelkamers en 85 serviced appartments. Daarnaast fungeert het als uitvalsbasis voor de haven met 200 ligplaatsen. De oplevering van het gebouw is gepland voor medio 2019.

Dit projectbezoek kwam tot stand in samenwerking met Mosa

Gerelateerde content

Reageer op dit artikel