nieuws

Bekijk de video’s van de ARC18 nominaties

Architectuur

Bekijk de video’s van de ARC18 nominaties

Tijdens de ARC18 Award uitreiking werden video’s vertoond waarin de genomineerde projecten door de makers werden toegelicht. Deze zijn nu ook online te bekijken.

ARC18 Innovatie Award

In de volgende video vertellen Mulderblauw architecten ism Paul de Ruiter architects & Arup, Studio Daan Roosegaarde en bureau SLA ism Overtreders W vertellen respectievelijk over QO Amsterdam, Windvogel en winnaar People’s Pavilion.

ARC18 Detail Award

In de volgende video vertellen Happel Cornelisse Verhoeven, HILBERINKBOSCH architecten en RinkTilanus over respectievelijk Cadix in Antwerpen (winnaar), Levensstrijdweg 1 in Zierikzee en Zestien Eiken Schuur in Berlicum.

ARC18 Interieur Award

In de volgende video vertellen Concrete, HOH Architecten en NOAHH + Studio Nuy van Noort ism Abbie Steinhauser over respectievelijk Restaurant 212 in Amsterdam, Institute for Advanced Study in Amsterdam en de winnaar MFC Doelum in Renkum.

ARC18 Meubel Award

In de volgende video vertellen Man&paard, Michelle Janssen en Studio van der grift over respectievelijk Pauzelandschap (winnaar), Corten en Stool.

ARC18 Development Award

In de volgende video vertellen Marc Koehler Architects, WhiteHouseDevelopment en Mei architects en MVSA Architects over respectievelijk Superlofts Blok Y Utrecht, winnaar Kaaspakhuis Gouda en Atrium Zuidas te Amsterdam

ARC18 Architectuur Award

In de volgende video vertellen Benthem Crouwel Architects, Dhooge & Meganck Architectuur en dmvA architecten over respectievelijk de Noord/Zuidlijn Amsterdam (winnaar), Camp’s Oudenaarde (B) en Huis van Lorreinen.

ARC18 Oeuvre Award

Als gevestigde naam ontvangt Adriaan Geuze de ARC18 Oeuvre Award voor zijn blijvende bijdrage aan de Nederlandse stedebouw. In de volgende video vertellen mensen die nauw met hem hebben samen gewerkt over deze .

ARC18 Jong Talent Award

In de volgende video stellen de jonge talenten Rademacher / De Vries, Dafne Wiegers, Daniel Venneman, Unknown Architects en Tomas Dirrix zich voor.

Reageer op dit artikel