nieuws

Bouwstart Audrey Irmas Pavilion in LA door OMA

Architectuur

Bouwstart Audrey Irmas Pavilion in LA door OMA
Image courtesy of OMA New York

De Wilshire Boulevard-tempel, de oudste Joodse gemeente in Los Angeles, is afgelopen zondag (11/11) begonnen met de bouw van het Audrey Irmas-paviljoen, naar een ontwerp van OMA. Deze nieuwe multifunctionele, religieuze en evenementenruimte komt op de Wilshire Boulevard direct grenzend aan het heiligdom in Koreatown.

Naast een nieuw kapelterras, zal het Audrey Irmas Pavilion een grote balzaal, een reeks vergaderruimten, presentatiesruimten en een dakhemeltuin met panorama’s omvatten. De nieuwe toevoeging is bedoeld als een inspirerende ontmoetingsplaats voor de hele gemeenschap, die zowel religieuze als culturele activiteiten en uitvoeringen organiseert.

Wilshire Pavilion. Image couresy of OMA New York

Image courtesy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image couresy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image courtesy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image couresy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image courtesy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image couresy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image courtesy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image couresy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image courtesy of OMA New York

Het Audrey Irmas Pavilion wordt het eerste culturele gebouw van OMA in Los Angeles. Het project wordt geleid door OMA’s Shohei Shigematsu en Rem Koolhaas als in samenwerking Gruen Associates, landschapsarchitect Studio-MLA en Arup. De voltooiing van de bouw is voorzien eind 2020.

Wilshire Pavilion. Image couresy of OMA New York

Wilshire Pavilion. Image courtesy of OMA New York

Gerelateerde content

 

Reageer op dit artikel