nieuws

Aftermovie uitreiking ARC18 Awards

Architectuur

Aftermovie uitreiking ARC18 Awards

Op 22 november 2018 zijn in de Van Nellefabriek te Rotterdam de ARC18 Awards uitgereikt. Wil je graag nog een keer nagenieten van deze mooie avond? In deze aftermovie blikken we terug op een feestelijke uitreiking van de prijzen.

Tijdens de feestelijke uitreiking in de Van Nellefabriek te Rotterdam werden onder leiding van Hadassah de Boer de ARC18 Awards uitgereikt. De prijzen bekronen de beste projecten in verschillende categorieën die gaan ‘van stoel tot stad’.

Tijdens het feestelijke diner zagen 450 genodigden hoe Adriaan Geuze (West 8) de ARC18 Oeuvre Award in ontvangst mocht nemen en hoe Benthem Crouwel Architects de ARC18 Architectuur Award kreeg voor de Noord/Zuidlijn in Amsterdam. Daarnaast werden er prijzen uitgereikt in de categorieën Interieur, Meubel, Detail, Innovatie, Development en Jong Talent.

Wil je graag nog een keer nagenieten van deze mooie avond? Bekijk dan de aftermovie.

Op naar een mooi vervolg met de ARC19 Awards op 7 november 2019!

De ARC18 Awards zijn een initiatief van de Architect en haar partners JUNG, Kingspan, KUBUS, Oniro, RED Company, ROHDE & GRAHL, SV Collection en Tarkett.

Lees verder

Reageer op dit artikel