nieuws

The Student Hotel krijgt groen licht voor start bouw in Nieuw Delft

Architectuur

The Student Hotel krijgt groen licht voor start bouw in Nieuw Delft
Impressie: KCAP

Nieuw Delft, het nieuwe stadsgebied in de Spoorzone, aast de historische binnenstad en het nieuwe station van Delft, krijgt een vestiging van The Student Hotel. Het ontwerp is van KCAP Architects & Planners. De bouw start eind dit jaar. In 2020 moet het klaar zijn.

The Student Hotel in Delft krijgt 350 kamers voor short- en long-stay. Het hotel van circa 13.500 m² heeft een open voorkant met uitzicht op het station en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark. In het hotel zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes (circa 1.600  m²), waaronder een receptie met ‘lounge- en gamegedeelte’, een bar-restaurant (The Commons), samenwerkingsruimten (TSH Collab), les- en studieruimten (TSH Classrooms) en een fitness en wasserette. Een inpandige fietsenstalling voor The Student Hotel haar ‘bike-sharing-concept’ maakt het hotel compleet.

Meer over KCAP

 

 

 

Reageer op dit artikel