nieuws

Artfair op Vice Versa van HOH Architecten

Architectuur

Artfair op Vice Versa van HOH Architecten
Schilderij ‘Artfair’ beeld: Jurriaan Molenaar

In de bestaande ruimte van BorzoGallery toont HOH Architecten de gelaagde geschiedenis van het pand aan de Keizersgracht. VICE VERSA slaat op de wederkerige relatie tussen verleden en toekomst, een proces van bouwen en verbouwen. Tot zijn verrassing trof Jurriaan Molenaar zijn schilderij op de tentoonstelling aan.

Op uw website trof ik een recent artikel over de presentatie VICE VERSA van HOH Architecten bij BorzoGallery.

Art Fair

Centraal in de tentoonstelling hangt het schilderij ‘Artfair’ van Jurriaan Molenaar. Ik ben de maker en zou het zeer op prijs stellen als een afbeelding van het hele schilderij zichtbaar zou zijn op uw site in plaats van een randje.

Beeld: Artfair, 130 x 200 cm, 2018, acryl op linnen. Jurriaan Molenaar

Het leuke is namelijk dat ik dit schilderij gemaakt heb van de stand van BorzoGallery op de TEFAF, die ontworpen was door… HOH Architecten (zonder dat ik dat wist).

Cross-over

Deze cross-over inspireerde HOH Architecten vervolgens weer om in hun huidige tentoonstelling nogmaals een cross-over te realiseren door mijn werk een interactie te laten aangaan met hun zwarte lijntekeningen op de muren, zodat de cirkel rond is!

Lees ook

Reageer op dit artikel