nieuws

Deadline inzendtermijn ARC18 VERLENGD!

Architectuur

Deadline inzendtermijn ARC18 VERLENGD!

Het loopt storm met inzendingen voor de ARC18 Awards. Mede ook om ontwerpers uit de noordelijke regio die pas nu terugkeren van vakantie, de kans te geven om in te zenden voor de ARC18 Awards, is de inzendtermijn voor het insturen en uploaden van projecten verlengd tot en met woensdag 5 september 2018.

De ARC18 Awards zijn een initiatief van de redactie van de Architect, in samenwerking met partners. Het is de enige ontwerpprijs in Nederland en Vlaanderen van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën Architectuur, Interieur, Meubel, Detail, Innovatie, Development, Jong Talent en Oeuvre. Het doel is om de betekenis en de kracht van het ontwerp te vieren en bij een breed publiek te promoten.

Nieuw: Development Award

Ontwerpers kunnen hun beste werk insturen in de volgende categorieën: Architectuur, Interieur, Meubel, Detail, Innovatie en Development.

Nieuw dit jaar is de categorie Development. Met deze Award willen de inzet van excellente architectuur in commerciële projectontwikkeling bekronen. We willen zo de dialoog tussen projectontwikkelaar en architect stimuleren met het doel tot een hoogwaardige gebouwde omgeving te komen.

Inzenden project(en)
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het project is gemaakt of opgeleverd tussen 1 augustus 2017 en 31 juli 2018. Inzendingen in de categorie Development moeten zijn gemaakt tussen 1 januari 2017 en 31 juli 2018. Het project wordt beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige jury. De winnaars worden op 22 november 2018 tijdens de feestelijke ARC18 Award Show in Rotterdam bekend gemaakt. Je kunt nog tot en met woensdag 5 september 2018 inzenden.
De ARC18 Awards worden mede mogelijk gemaakt door Tarkett, SV Collection, ROHDE & Grahl, Oniro, KUBUS, JUNG en RED Company
Reageer op dit artikel