nieuws

Laatste kans: meld je aan voor de ARC18 Awards

Architectuur

Laatste kans: meld je aan voor de ARC18 Awards
Winnaars ARC17 Awards

Elk jaar organiseert de Architect de ARC Awards. De prijzen belichten het allerbeste werk in de categorieën innovatie, meubel, detail, interieur, architectuur, jong talent development en oeuvre. Vandaag, vrijdag 31 augustus, is de laatste dag om in te zenden voor de ARC18 Awards. Stuur dus nog snel je project in.

ARC18 is een podium voor bevlogen ontwerpers. ARC18 laat zien wat de kracht van ontwerp is. Doel van ARC18 is het ontwerp in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. We belonen de inzet van ontwerpers met publiciteit, maar ook met opdrachten.

ARC18 Meubel Award

Deze prijs is bestemd voor meubelontwerpen in de werkomgeving. Doel van ARC18 Meubel Award is het aanmoedigen van innovatie in meubelontwerp en het stimuleren van het maken van meubels voor de werkomgeving.

ARC18 Innovatie Award

Met de ARC18 Innovatie Award willen de uitschrijvers veelbelovende ideeën, producten en processen stimuleren die vernieuwend én haalbaar zijn binnen de opgave van transformatie en herbestemming. Doel van de prijs is het versterken van het draagvlak onder innovatie en het stimuleren van experiment en vernieuwing.

ARC18 Detail Award

De ARC18 Detail Award bekroont architectonisch uitdagende, reeds voltooide projecten die zich onderscheiden door innovatieve details binnen een samenhangend totaal concept. Het doel van de prijs is het maatschappelijke belang van architectuur te belichten, de rol van architectuur in het publieke leven te versterken en de contacten tussen architecten, toeleveranciers en opdrachtgevers te stimuleren.

ARC18 Interieur Award

De ARC18 Interieur Award wil de werelden van ontwerp, opdrachtgeverschap en productvormgeving dichter bij elkaar brengen. Doel van ARC17 Interieur is het versterken van een professionele én vernieuwende interieurdiscipline.

ARC18 inzenden

ARC18 Architectuur Award

De ARC18 Architectuur Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur. Doel van de prijs is duurzaamheid te promoten als integraal onderdeel van het ontwerp.

ARC18 Jong Talent Award

De ARC18 Jong talent Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een veelbelovende jonge ontwerper onder de 35 jaar, met een vernieuwende visie op vakgebied, samenleving en ontwerp, én met een buitengewone bijdrage aan het beroep in de eerste fase van hun architectonische carrière.

ARC18 Development Award

De ARC18 Development Award is de prijs voor het best ontwikkelde architectuurproject van 2017/2018. Het betreft projecten die gezamenlijk worden ingediend door de architect en de ontwikkelaar. Doel van de prijs is het bevorderen van de inzet van excellente architectuur in commerciële projectontwikkeling. De Award wil de tevens de dialoog tussen projectontwikkelaar en architect bevorderen om zo een hoogwaardig kwalitatief gebouwde omgeving na te streven.

Laatste kans: meld je nu aan

Vandaag (vrijdag 31 augustus) is de laatste dag om in te zenden voor de prijzen. Stuur dus nog snel je project in en wie weet sta jij 22 november op het podium van de ARC18 Awards.

De ARC18 Awards worden mede mogelijk gemaakt door Tarkett, SV Collection, ROHDE & Grahl, Oniro, KUBUS, JUNG, RED Company

Reageer op dit artikel