nieuws

Entreelezingen Renske van der Stoep en Thijs van Spaandonk

Architectuur

Entreelezingen Renske van der Stoep en Thijs van Spaandonk
Van links naar rechts: Thijs van Spaandonk, Renske van der Stoep, Hinke Majoor

Op donderdagavond 23 augustus in ‘Garage Rotterdam’ staat de jaaropening van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst in het teken van de nieuwe hoofden Architectuur en Stedenbouw: Renske van der Stoep en Thijs van Spaandonk.

De jaaropening staat op donderdagavond 23 augustus in ‘Garage Rotterdam’ geheel in het teken van de nieuwe hoofden Architectuur en Stedenbouw: Renske van der Stoep, en Thijs van Spaandonk . Zij nemen per september officieel de spreekwoordelijke stokjes over van Job Floris en Wouter Veldhuis. Tijdens deze publieke avond zullen zij hun entreeredes uitspreken aan de gemeenschap over hun drijfveren, ambities en wat ze aan het Academieonderwijs willen bijdragen. Daarna gaan ze met elkaar in gesprek onder leiding van Hinke Majoor., hij versterkt sinds begin dit jaar Architectuurteam aan de Academie.

Informatie

Entreeredes Rotterdamse Academie van Bouwkunst; donderdag 23 augustus, 19u30 – 22u00 (inloop vanaf 19u00); locatie Garage Rotterdam, Goudesewagenstraat 27, Rotterdam, Openbaar toegankelijk. Vooraf aanmelden gewenst.

Reageer op dit artikel