nieuws

Bouwstart De Hofmeester in De Entree, Haarlem

Architectuur

Binnenkort wordt het startsein gegeven voor de realisatie van 26 appartementen in gebouw De Hofmeester in De Entree in Haarlem naar een ontwerp van DP6 architectuurstudio.

Bouwstart De Hofmeester in De Entree, Haarlem

De Hofmeester vormt het laatste plandeel in de nieuwe wijk De Entree aan de rand van Haarlem. Het gebouw telt zes bouwlagen met vier appartementen per woonlaag en een ondergelegen garage. Op de bovenste verdieping komen twee penthouses. Het ontwerp van De Hofmeester komt van DP6 architectuurstudio in Delft.Ontwikkelingscombinatie 023 (een samenwerking tussen AM, BPD en Slokker Vastgoed) is de opdrachtgever. De bouw is in handen van BAM Wonen.

De Entree

De Entree West telt straks in totaal circa 400 woningen en wordt gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhaavelaan in het zuidoosten van Haarlem. De wijk heeft een ruime opzet en is gecreëerd rondom twee grote centrale waterpartijen, omringd door recreatie- en groenvoorzieningen. De Entree omvat een divers aanbod van hoog en laag, afwisselende gevels, gezinswoningen en appartementen, tuinen, balkons, serres en terrassen. Recent is gestart met de realisatie van plandelen W3/W4 aan de oostzijde van De Entree, waar circa 188 huurwoningen (sociale en vrije sector huurwoningen) worden gerealiseerd. Verder zijn diverse plandelen in De Entree Oost in voorbereiding. Binnen De Entree worden in totaal circa 800 woningen gerealiseerd.

Volgens planning worden de appartementen in de zomer van 2019 opgeleverd.

Meer informatie

 

Reageer op dit artikel