nieuws

Impressies Houston Botanic Garden van West 8

Architectuur

Onder de naam ‘Botanic Beginnings’ zijn de plannen van West 8 voor de eerste fase van de Houston Botanic Garden onthuld. De 120 hectare gaan in het najaar van 2020 open voor publiek. Er komen wetlands, een kindertuin en een natuurspeeltuin, picknickbosjes, een boomkwekerij, wandelpaden en een evenementenveld voor alle inwoners van Houston en daarbuiten.

De eerste fase van Houston Botanic Garden zal symbool staan voor de energie, diversiteit en geest van Houston, Amerika’s snelst groeiende, meest multiculturele metropool. De tuin wordt een levend museum dat internationale en inheemse plantencollecties tentoonstelt, educatie biedt voor kinderen en volwassenen en een programmering die de natuurlijke omgeving van de tuim omarmt.

De tuin zorgt daarnaast volgens West8, ook voor het behoud van de diversiteit aan planten van over de hele wereld.

West8 Botanische Tuin Houston

West 8 Botanische Tuin Houston


Resultaten voor West8

Reageer op dit artikel