nieuws

Win het jaarboek Architectuur in Nederland 2017/2018

Architectuur

Op 8 mei verschijnt het Jaarboek 2017/2018 en de redactie van de Architect mag drie exemplaren verloten. Doe mee en wie weet win jij een van deze exemplaren. Wil je als eerste weten welk gebouw er dit jaar op de voorkant staat? Meld je dan ook direct aan voor de lancering in Pakhuis de Zwijger Amsterdam.

Win het jaarboek Architectuur in Nederland 2017/2018
Win het jaarboek Architectuur in Nederland 2017/2018

Het jaarboek Architectuur in Nederland is al ruim 30 jaar een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. Elk jaar presenteert een driekoppige redactie in deze publicatie een selectie bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden.

De editie 2017/2018 wordt op 8 mei gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Je kunt de lancering gratis bijwonen. Dit jaar wordt er naast de publicatie voor het eerst ook een uitgebreid interactief publieksprogramma gelanceerd met bijzondere aandacht voor nieuwe woonvormen, de circulaire economie, de herontdekking van de periferie en de publieke rol van architectuur in tijden van privatisering.

Winnen

Vul het formulier in en maak kans op een van de drie boeken t.w.v. € 39,95 per stuk. Winnaars krijgen automatisch bericht en kunnen het gewonnen exemplaar indien gewenst op 8 mei in ontvangst nemen bij de lancering.

Reageer op dit artikel