nieuws

Architect Paul de Ruiter in jury StiB Award 2018

Architectuur

Architect Paul de Ruiter in jury StiB Award 2018

De Amsterdamse architect Paul de Ruiter is toegetreden tot de jury van de Steden in Beweging (StiB) Award 2018, waarmee de jury weer vijf leden telt.

Paul de Ruiter vervangt zijn vakgenoot directeur Bart van der Vossen van Rijnboutt Architecten, die besloot terug te treden toen één van de projecten van zijn bureau kanshebber bleek voor deze onderscheiding. De vakjury bestaat nu uit bestuursvoorzitter Claudia Zuiderwijk van de Kamer van Koophandel, directeur Vastgoed Nicole Maarsen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Paul de Ruiter van het gelijknamige architectenbureau, emeritus hoogleraar gebiedsontwikkeling Friso de Zeeuw (TU Delft) en Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

De jury werd op vrijdag 6 april door betrokken partijen ontvangen en rondgeleid bij de vier genomineerde projecten. Het gaat om de projecten Koningshof in Gouda (Blauwhoed Projectontwikkeling, Gebr. Blokland, Altera Vastgoed), Zwembad Hart van Zuid in Rotterdam (Ballast-Nedam, Heijmans, gemeente Rotterdam en Kraaijvanger Architecten), De Barones in Breda (Kroonenberg Groep, 3W Real Estate, Rijnboutt en KroesePaternotte) en Woonzorgcentrum Scheldehof in Vlissingen (WVO Zorg, Atelier PRO en Bouwgroep Peters).


Resultaten voor StiB Award

Reageer op dit artikel