nieuws

Tentoonstelling architectuur/kunstfotograaf Thea van den Heuvel

Architectuur

Op de tentoonstelling ‘Verweven in tijd en ruimte’ heeft fotograaf Thea van den Heuvel een selectie gemaakt van bijzondere architectuurfoto’s uit haar oeuvre. De werken worden van 8 april tot en met 6 mei tentoongesteld in de Stevenskerk in Nijmegen.

In opdracht van de Stevenskerk ontwikkelde Van den Heuvel een speciaal concept om haar werk te exposeren. Zij bedacht een manier om haar werk op subtiele wijze te verbinden met de architectuur van de kerk waardoor er een dialoog ontstaat tussen de foto’s en de ruimte, maar er ook sprake is van een spanningsveld, waarbinnen werk en ruimte elkaar uitdagen en versterken.

Expo Thea van den Heuvel Verweven in tijd en ruimte

Deze originele wijze van exposeren is haar op het lijf geschreven: in haar fotografische benadering onderscheidt zij zich door ongebaande paden te betreden, te kiezen voor nieuwe ontwikkelingen en kritisch te zijn in beeldtaal en kwaliteit. Maar bovenal heeft haar werk de kracht de verbeelding te prikkelen.

Expo Thea van den Heuvel Verweven in tijd en ruimte

Verweven in tijd en ruimte, zondag 8 april 2018 t/m zondag 6 mei, gratis entree, Sint Stevenskerkhof, Nijmegen. Meer informatie

Expo Thea van den Heuvel/DAPh

Reageer op dit artikel