nieuws

MIMOA start crowdfunding voor vernieuwing

Architectuur

MIMOA start crowdfunding voor vernieuwing

MIMOA, de website voor liefhebbers van moderne architectuur, design, cultuur en reizen wil vernieuwen en dient daarvoor te investeren. Hiervoor wordt een beroep gedaan op hun community. Het doel is om 70.000 euro te vergaren. De actie wordt gesteund door bekende internationale stararchitects waaronder BIG en MVRDV.

Zo stelt BIG zijn kantoor in New York open voor een bezoek inclusief tour en handshake/selfie moment met partner van BIG, Kai-Uwe Bergmann. En in Rotterdam mogen een aantal architectuur fans op bezoek  bij MVRDV voor een uitgebreide tour en handshake/selfie met Jacob van Rijs.

LuckyKnot Bridge van NEXT Architects in China vastgelegd in Mimoa

Mimoa 2.0

De belangrijkste kenmerken en verbeteringen die worden doorgevoerd, na het ophalen van het beoogde bedrag, is een verbetering van het mobiele platform waardoor gebruikerservaringen worden geoptimaliseerd en ter plekke informatie verstrekt. Daarnaast worden nieuwe functionaliteiten aan de website toegevoegd waardoor het makkelijker is om beoordelingen en extra foto’s (op locatie) en nieuwe gebouwen toe te voegen.


 Meer resultaten van John van de Water van NEXT Architects China

 

 

Reageer op dit artikel