nieuws

Wat heb je gemist tijdens de ARC17 Award show?

Architectuur

Afgelopen donderdag was in de Kauwgomballenfabriek de feestelijke uitreiking van de ARC17 Awards. Onder leiding van Hadassah de Boer werden in zeven categorieen de ARC17 Awards uitgereikt. Bijna 400 genodigden zagen tijdens het feestelijke diner hoe Kees Christiaanse de ARC17 Oeuvre Award in ontvangst nam en Ellen van Loon van OMA de ARC17 Architectuur Award. Kon je het feest niet bijwonen? Geen nood, bekijk de foto’s die Elvin Boer van Elvins Fotografie tijdens de feestavond maakte.

Wat heb je gemist tijdens de ARC17 Award show?

Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect opent de feestavond. Foto: Elvins fotografie

Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect opent de feestavond. Foto: Elvins fotografie


ARC17 Jeanne Dekkers en kinderen. Foto: Elvins Fotografie

ARC17 Jeanne Dekkers en kinderen. Foto: Elvins Fotografie

Foto's

Reageer op dit artikel