nieuws

Aftermovie uitreiking ARC17 Awards

Architectuur

Op 30 november 2017 zijn in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam de ARC17 Awards uitgereikt. Wil je graag nog een keer nagenieten van deze mooie avond? In deze aftermovie blikken we terug op een feestelijke uitreiking van de prijzen.

Aftermovie uitreiking ARC17 Awards
Aftermovie uitreiking ARC17 Awards

Tijdens de feestelijke uitreiking in de Kauwgomballenfabriek werden onder leiding van Hadassah de Boer de ARC17 Awards uitgereikt. De prijzen bekronen de beste projecten in verschillende categorieën die gaan ‘van stoel tot stad’.

Bijna 400 genodigden zagen tijdens het diner hoe Kees Christiaanse (KCAP) de ARC17 Oeuvre Award kreeg uitgereikt en hoe Ellen van Loon (OMA) de ARC17 Architectuur Award in ontvangst mocht nemen. Daarnaast werden er prijzen uitgereikt in de categorieën Interieur, Detail, Meubel, Innovatie en Jong Talent.

Wil je graag nog een keer nagenieten van deze mooie avond? Bekijk dan de aftermovie.

 

De ARC17 Awards hebben aangetoond met welke complexiteit architecten te maken krijgen. Het is een feest om te zien hoe dit leidt tot bijzondere projecten. Op naar een mooi vervolg met de ARC18 Awards.

De ARC17 Awards zijn een initiatief van de Architect in samenwerking met DESSO, GIRA, KUBUS, Oniro, Rohde&Grahl en SV. 

Lees verder

Reageer op dit artikel