nieuws

Wie worden er bekroond met een ARC17 Award?

Architectuur

Het aftellen is begonnen. Vanavond worden de ARC17 Awards uitgereikt tijdens een feestelijk diner in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Wij kenden dit jaar een record aantal inzendingen en ook de belangstelling voor de avond is overweldigend. We vieren de kracht van het ontwerp van stoel tot stad. Nog even en we weten wie er naar huis gaan met een ARC17 Award. Wie zijn de kanshebbers?

Wie worden er bekroond met een ARC17 Award?

De ARC17 Awards worden uitgereikt in verschillende categorieën: architectuur, interieur, detail, innovatie en meubel. Ook wordt de Jong Talent Award uitgereikt aan een veelbelovende architect en zal Kees Christiaanse de ARC17 Oeuvre Award in ontvangst nemen. De ontwerpprijs bereikt zo de volledige breedte van het vakgebied van architecten en ontwerpers.

 

Bekijk de genomineerden

 

 

Reageer op dit artikel