nieuws

Video: ontwerp Amsterdam Airport Schiphol Terminal Consortium KL AIR

Architectuur

Van de Amsterdam Airport Schiphol Terminal waren de renders al bekend. Nu heeft KL AIR, het consortium bestaande uit onder andere KAAN Architecten, ook een video gepubliceerd die inzicht geeft in het ontwerp. Helderheid, overzicht en uitzicht liggen aan de basis van het strakke plan.

Video: ontwerp Amsterdam Airport Schiphol Terminal Consortium KL AIR
Amsterdam Airport Schiphol Terminal door KL AIR, beeld Filippo Bolognese

Het gebouw komt te staan aan het Jan Dellaert Plein ten zuiden van Schiphol Plaza, de ontmoetingsplek voor de luchthaven waar alle aankomende passagiers samenkomen via het treinstation en de A4. De nieuwe terminal wordt in 2023 in gebruik genomen.


Video: KL AIR

 

Lees en bekijk hier meer over het ontwerp

Reageer op dit artikel