nieuws

Hoofdkantoor Suitsupply wordt ontworpen door BIG

Architectuur

De Bjarke Ingels Group ontwerpt het nieuwe hoofdkantoor van Suitsupply op de kop van de Zuidas Amsterdam. Het pand komt op Kavel C2, een voormalige parkeerplaats tussen de Europaboulevard en de Gelrestraat. De nieuwbouw van 24.000 m2 komt naast Motel One en tegenover het in aanbouw zijnde NHow Amsterdam RAI-hotel.

Hoofdkantoor Suitsupply wordt ontworpen door BIG

Het ontwerp van BIG voor het hoofdkwartier van de Nederlandse mannenmodeketen krijgt 16.500 m2 bvo kantoorruimte, een restaurant van 1.500 m2, een studio van 1.000 m2, een winkel met coffee corner van 1.000 m2 en een ondergrondse parkeergarage van 3.500 m2 met tachtig parkeerplaatsen en een fietsenstalling. De omgevingsvergunning is inmiddels verleend. Suitsupply beschikt over 84 winkels wereldwijd en een webwinkel.

 

Reageer op dit artikel