nieuws

Video: herontwikkeling Postkantoor Purmerend

Architectuur

Arons en Gelauff, Dok Architecten, Powerhouse Company en Rijnboutt zijn geselecteerd om een ontwerp in te dienen voor de herontwikkeling van de locatie van het voormalig postkantoor in Purmerend.

Video: herontwikkeling Postkantoor Purmerend

Op www.inspiratiepurmerend.nl wordt iets meer verteld over de vier architecten en hun visie op Purmerend. Zo wil architectenbureau Powerhouse Company twee slanke torens die de stad markeren, terwijl het bureau Rijnboutt liever drie subtiele gebouwen ziet. Arons en Gelauff wil dat het doorzicht vanuit de stad maximaal blijft en Dok Architecten wil groene terrassen tussen twee gebouwen.

Op 4 september worden de ideeën en schetsen van de bureaus getoond aan inwoners van de stad, die daarna een week de tijd hebben om na te denken welk ontwerp zij er het liefste zouden zien. Via internet of schriftelijk kunnen de inwoners vervolgens stemmen. Meer informatie

Reageer op dit artikel