nieuws

ARC17 Awards van start

Architectuur

In november reikt de Architect de prestigieuze ARC17 Awards uit. Naast de ARC17 Architectuur en ARC17 Interieur Awards kun je ook inschrijven voor de ARC17 Detail, de ARC17 Meubel en ARC17 Innovatie Award. Je ontwerp is gemaakt of opgeleverd tussen 1 augustus 2016 en 31 juli 2017. De deadline voor het uploaden van je project is 1 september.

ARC17 Awards van start

ARC17 Interieur Award

Deze prijs wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Doel van de ARC17 Interieur Award is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline.
De ARC17 Interieur Award is een initiatief van de Architect

ARC17 Detail Award

Goede detaillering draagt bij aan de esthetiek en de functionaliteit van een gebouw en bepaalt in hoge mate de ervaring en de waardering ervan. De ARC17 Detail Award bekroont architectonisch uitdagen projecten die zich onderscheiden door innovatieve details binnen een samenhangend concept.
De ARC17 Detail Award is een initiatief van KUBUS en de Architect

Winnaar ARC16 Architectuur Award Hoge Raad der Nederlanden

Winnaar ARC16 Architectuur Award Hoge Raad der Nederlanden

ARC17 Architectuur Award

De ARC17 Architectuur Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met verrassende architectuur.
De ARC17 Architectuur Award is een initiatief van GIRA en de Architect

 

SkilledIn Office door Studio RAP wint ARC16 Innovatie Award

SkilledIn Office door Studio RAP wint ARC16 Innovatie Award

ARC17 Innovatie Award

Met de ARC17 Innovatie willen de uitschrijvers veelbelovende ideeën, producten en processen stimuleren die vernieuwend en haalbaar zijn binnen de opgave van transformatie en herbestemming. Doel van de prijs is het versterken van het draagvlak onder innovatie en het aanmoedigen van experiment en vernieuwing.
De ARC17 Innovatie Award is een initiatief van Desso en de Architect

Chris Collaris winnaar ARC16 Jong Talent Award

De ARC16 Jong Talent Award ging naar Chris Collaris

ARC17 Jong Talent Award

De ARC17 Jong Talent Award wordt uitgereikt aan veelbelovende jonge ontwerpers onder de 35 jaar, met een vernieuwende visie op vakgebied, samenleving en ontwerp, en met een buitengewone bijdrage aan het beroep in de eerste fase van hun architectonische carrière.
De ARC17 Jong Talent Award is een initiatief van de Architect

ARC17 Meubel Award

Deze prijs richt zich op de werkomgeving en de veranderingen in gebruik die hierin plaats vinden. Doel van de ARC17 Meubel Award is het aanmoedigen van innovatie in de werkomgeving en het maken van meubels die hun weg vinden in de werkomgeving.
De ARC17 Meubel Award is een initatief Oniro, Rohde & Grahl en de Architect

Inzenden

Iedere ontwerper, afgestudeerd aan een architectuuropleiding in Nederland en Vlaanderen, kan meedingen naar de prijs door het insturen van een of meer projecten. Inzendingen moeten betrekking hebben op gebouwen die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2016 en 31 juli 2017. De inzendingen moeten zijn gelegen in Nederland of Vlaanderen.

De inzending moet bestaan uit een documentatie waarin opgave, programma, aanpak en samenwerking met adviseurs is beschreven. De inzending dient in woord, beeld en tekeningen een goede indruk te geven van het gerealiseerde project (organisatie, materialisatie, detaillering, opstanden).

Wijze van aanmelding

Deelnemers kunnen zich tot en met 1 september aanmelden. Kijk voor meer informatie op www.arc-awards.nl

Deadline

De deadline voor het inzenden van je projecten is 1 september 2017.

Prijsuitreiking

De bekendmaking van de winnaars van de diverse ARC17 Awards is op 30 november. De locatie is nog niet bekend.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij de secretaris van de jury, Harm Tilman (hoofdredacteur de Architect), telefoon 088-5840760 of via harmtilman@vakmedianet.nl

 

Reageer op dit artikel