nieuws

Scheveningen krijgt duurzaam surfdorp

Architectuur

Eind oktober 2015 sloot Surfdorp F.A.S.T. op Scheveningen definitief de deuren. Nu zijn er plannen voor een nieuw surfdorp, The Shore. Geert Verhoeff (F.A.S.T) en Hans van den Broek (Surfles.nl) hebben hiervoor de handen ineen geslagen.

Scheveningen krijgt duurzaam surfdorp

The Shore komt op de plek waar nu Surfles.nl is gevestigd, aan de Strandweg nummer 1. Het nieuwe initiatief wordt een surfschool en ontmoetingsplek op het strand, met een eigen eetgelegenheid. Volgens Van den Broek en Verhoeff hebben de bezoekers van Surfles.nl aangegeven een plek te missen waar ze na het surfen terecht kunnen voor activiteiten, een hapje en een drankje. “Een totaalervaring in een ontspannen omgeving.”

Duurzaamheid staat bij The Shore centraal. Elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen, voor de douches zijn er zonneboilers en producten op de menukaart zijn uitsluitend biologisch.

Meer informatie

Reageer op dit artikel