nieuws

Heren 5 vernieuwt

Architectuur

Merijn de Jong en Jeroen Atteveld zijn toegetreden tot de directie van heren 5. Hiermee wordt de solide basis van Heren 5 uitgebouwd en ontstaat er ruimte voor meer.

Heren 5 vernieuwt

Samen met Jan Klomp, Bas Liesker en het team geven zij invulling aan de nieuwe rol van het bureau: onderzoek,  samenwerking en bouwen aan opgaven. Met deze gedachte wil het bureau Nederland een stukje gezonder, beter en mooier maken.

Merijn de Jong, directeur/architect

is een doelgericht allround architect die luistert, richting geeft en het maximale uit het team weet te halen. Door multidisciplinaire samenwerkingen met kunstenaars of baksteen fabrikanten, weet hij extra waarde toe te voegen, hierdoor hebben zijn ontwerpen een herkenbaar en eigentijds karakter. Merijn studeerde aan de TU Delft in 1995 af op architectuur & bouwtechniek.

Jeroen Atteveld, directeur/architect

Jeroen Atteveld is volgens heren 5 een geëngageerd architect en bouwt zijn ontwerpen rond een sterk idee. De basis van zijn werk ligt verankerd in gedegen onderzoek. Met zijn open en onderzoekende houding zoekt hij in zijn projecten naar nieuwe kansen die een bijdrage leveren aan een duurzame en innovatieve leefomgeving. Door slimme samenwerkingen aan te gaan met adviseurs en andere disciplines vergroot hij zijn daadkracht en verkent hij nieuwe markten.Na het afronden van Bouwkunde aan de HTS in Haarlem studeerde Jeroen af aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en won met zijn afstudeerplan Thermen Westpoort, Archiprix 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel