nieuws

Derde woontoren boven Delfts winkelcentrum

Architectuur

In Delft komt aan de Martinus Nijhofflaan een derde woontoren boven winkelcentrum Hovenpassage. Het ontwerp van deze toren is net zoals de eerste twee van Habeon Architecten. Opdrachtgever is Van der Vorm Vastgoed.

Derde woontoren boven Delfts winkelcentrum

De toren krijgt huurappartementen verdeeld over dertien verdiepingen. De vergunning is aangevraagd en de bouw start in het eerste kwartaal van 2017. De oplevering is medio 2018 gepland. Wonen boven de Hoven voldoet duidelijk aan een behoefte onder de bewoners van Delft. Toren 1, die in november vorig jaar is opgeleverd, was al ruim voor oplevering volledig verhuurd en verkocht. Ook Toren 2, waarvan de oplevering van de appartementen is gestart, is volledig verhuurd.

De officiële start verhuur van Toren 3 is begin volgend jaar. Heembouw en Q makelaars participeren samen in de verhuur van de appartementen.

Reageer op dit artikel