nieuws

Stem op Petplekken in Arnhem

Architectuur

In het kader van het thema Plein Public organiseert CASA dit jaar eenmalig de Pet-prijs, de prijs voor Arnhems beste en slechtste openbare ruimte. Deze prijs is vernoemd naar C. Pet, gemeentearchitect in de jaren zeventig en tachtig, wiens erfenis grotendeels uit het straatbeeld is verdwenen. Bovendien: je kunt ergens je petje voor afnemen of er gewoon met de pet naar gooien.

Stem op Petplekken in Arnhem

Iedere CASA-avond nomineerde een bekende Arnhemmer twee locaties in de stad. In november is deze lijst aangevuld door de lezers van Dagblad de Gelderlander. Hieronder staan alle twaalf hotspots en alle twaalf flopspots. Tot en met 5  december kan iedereen via www.casa-arnhem.nl op zijn petplekken stemmen. De beide prijzen worden een week later uitgereikt tijdens de CASA-avond op dinsdag 13 december.

 

Hotspots

Aardvarken in het Bartokpark
Airborneplein (Berenkuil)
Arnhem CS
Marktplein op de Geitenkamp
Modekwartier (Elly Lamakerplantsoen e.o.)
Museumtuin
Nieuwe Trappartij bij de John Frostbrug
Park Klarenbeek
Park Mariëndaal
Park Sonsbeek
Rijn-Waal pad
Zeven Straatjes

 

Flopspots

Blauwe Golven
Fietspad langs de Apeldoornseweg
Gele Rijdersplein/Looierstraat
Ir. J.P. Van Muilwijkstraat
Kronenburg (rond het winkelcentrum)
Lage Rijnkade
Nieuwe Plein
Stadsblokken
Stegen rond de Korenmarkt
Uitzichtpunt bij Vrouw in Oorlogstijd aan de Utrechtseweg
Velperpoortstation e.o.
Zypse Poort e.o.

 

Reageer op dit artikel