nieuws

Ontwerp een VR-tentoonstellingsruimte

Architectuur

Samen met virtual reality software fabrikant Vividly schrijft Archive.Bee Breeders een compititie uit waarin wordt gevraagd een virtuele expositieruimte te ontwerpen. De deadline voor inschrijven is 11 januari 2017.

Aan de deelnemers wordt gevraagd een virtuele expositieruimte te ontwerpen waarin het werk van voormalige winnaars van de Bee Breeders prijsvragen kunnen worden tentoongesteld. Deze digitale Hall of Honour bestaat alleen online en stelt bezoekers wereldwijd in staat om virtueel door de expositie heen te wandelen en zo het werk van de geselecteerde competitiewinnaars en andere (uitgenodigde) gasten te bekijken. 

 

Klik hier om een voorproefje te krijgen van de mogelijkheden van de Virtual Reality software van Vividly.

Prijsvraag in VR Voorbeeld: Example: Panther Modern – Room Fourteen installation

Voor de competitie kan gebruik worden gemaakt met willekeurige 3D modeling tools of de software van de sponsor Vividly. De eerste 100 inschrijvers krijgen exclusieve toegang om de software gratis te downloaden. Omdat de tentoonstellingsruimte alleen in VR bestaat zijn er constructiebeperkingen.

Klik  hier voor het wedstrijdreglement

Reageer op dit artikel