nieuws

Bouw studentenwoningen Breda binnenkort van start

Architectuur

Binnenkort wordt in Breda gestart met de bouw van Study Studio Park aan de Rat Verleghstraat. Het ontwerp van BB architecten bevat 224 zelfstandige studio’s met een groot aantal voorzieningen. De oplevering wordt verwacht voor het studiejaar 2017/2018.

Bouw studentenwoningen Breda binnenkort van start

De zelfstandige studio’s worden zeer compleet opgeleverd en zijn voorzien van een keukenblok, badkamer met douche en toilet, vloer-, wand- en raambekleding, een hoge resolutie internet en een groot aanbod van tv zenders. Op deze, met camera beveiligde campus, zijn ook een aantal collectieve voorzieningen aanwezig zoals een sportveld, barbecue plaatsen en een compleet ingerichte wasruimte.

 Breda Campus Study Studio Park door BB Architecten

Breda Campus Study Studio Park door BB Architecten

 Breda Campus Study Studio Park door BB Architecten

Reageer op dit artikel