nieuws

Agendatip: ‘Making’ Architecture lezingserie

Architectuur

Willem Jan Neutelings en Nathalie de Vries geven op 17 november een lezing aan de TU Eindhoven. Ze zetten hiermee de lezingenreeks over ‘making’ architecture voort. Het draait hierbij om de rol van het maken binnen architectenbureaus.

Agendatip: ‘Making’ Architecture lezingserie

 

Beide sprekers zullen aan de hand van twee tot drie projecten het maakproces van architectuur binnen hun bureau toelichten. Door verschillende sprekers uit te nodigen worden verschillende werkmethoden belicht.

Op 17 november om 19.00 u spreken Willem Jan Neutelings (Neutelings Riedijk Architects) en Nathalie de Vries(MVRDV). Op 15 december volgen Floris Cornelisse (Happel Cornelisse VerhoeveN) en Pieter Bannenberg (NL Architects). De serie wordt georganiseerd door AnArchi, studievereniging Architectuur, en Juliette Bekkering van leerstoel Architectural Design en Engineering.

 Klik hier om je gratis aan te melden.

Reageer op dit artikel