nieuws

Inschrijven voor Zumtobel Group Award

Architectuur

De Zumtobel Group nodigt voor de vijfde maal ontwerpers uit om in te zenden voor de internationale architectuur award van het bedrijf. De Zumtobel Group Award 2017 zoekt innovaties op het gebied van duurzaamheid en verbetering van levensomstandigheden in de gebouwde omgeving. De Oostenrijkse verlichtingsgroep wil hiermee het gebruik van nieuwe materialen en innovatieve processen promoten.

Inschrijven voor Zumtobel Group Award

Er zijn drie categorieën waarop kan worden ingeschreven, elke categorie behoort bij een van de drie merken van Zumtobel .

– Innovaties (Tridonic)
– Gebouwen (Zumtobel)
– Stedelijke ontwikkelingen en innovaties (Thorn)

Inschrijven kan door architectenbureaus/praktijken, ingenieursbureaus, landschapsarchitecten, studenten en start-ups op het gebied van architectuurtechniek en andere publieke of prive-initatieven.
De sluitingstermijn is 15 januari 2017.

Voor het eerst is er ook een prijs voor Jonge Professionals (onder de 40 jaar op de dag van de sluitingstermijn). Zij kunnen inzenden in alle drie de  categorieën. 

Het totale prijzengeld bedraagt 150.000 euro. Dit bedrag wordt verdeelt over de winnende projecten in de drie  categorieën en de speciale prijs voor de Jonge Professionals.

Meer informatie

 Inschrijven kan via deze link

Reageer op dit artikel