nieuws

Martine Drijftholt treedt toe tot directie TEAM 4 Architecten

Architectuur

Met ingang van 1 januari gaat ir. Martine Drijftholt toetreden tot de directie van TEAM 4 Architecten. Hiervoor was zij werkzaam bij Architectuurstudio Herman Hertzberger (2000) en bij De Zwarte Hond (2007).

Martine Drijftholt treedt toe tot directie TEAM 4 Architecten

 

Sinds het begin van dit jaar is zij verbonden aan TEAM 4 Architecten. “Het mooie van architectuur is dat je de kans krijgt om betekenis toe te voegen aan een plek, aan gebruikers of aan een idee. Ik ben daar altijd naar op zoek”, aldus Martine.

Met de komst van Martine treedt Team 4 Architecten naar eigen zegge de toekomst vol vertrouwen tegemoet. ‘Met deze stap bieden we continuïteit in wat we doen en wie we zijn. Vanuit diversiteit in ervaring, kennis en karakter ontwerpen we gebouwen die verrassen, goed functioneren en waar mensen zich thuis voelen.

 

Reageer op dit artikel