nieuws

pvanb architecten wordt De Unie architecten

Architectuur

pvanb architecten uit Groningen verandert zijn naam per 1 juli in De Unie architecten. Ook heeft het bureau een nieuwe partner aangetrokken: Ronald Koekoek. Rik Veltman en Olaf Janson worden architect associate.

pvanb architecten wordt De Unie architecten

“De nieuwe naam De Unie architecten geeft uitdrukking aan onze manier van werken”, vertelt oprichter Paul van Bussel, “Alles draait om samenwerking, zowel binnen ons bureau als extern”. Die samenwerkende houding is de reden dat het bureau ook gedurende de crisis gestaag is blijven groeien. En daarmee de grootte van projecten in de orderportefeuille ook. Het betrekken van een nieuwe ervaren partner in de persoon van Ronald Koekoek past bij deze ontwikkeling.

Van Bussel: “Wij hebben een hecht bureau van jonge architecten met lef en frisse ideeën. Ronald past daar erg goed bij, met als extra voordeel dat hij meer dan tien jaar ervaring heeft met het realiseren van ambitieuze projecten”. Koekoek ontwierp onder andere aan het recent geopende belevingspark Wildlands in Emmen.

Het bureau is gevestigd in het Entrepotgebouw op het terrein van de voormalige Suikerfabriek. Van Bussel: “De naam is ook een knipoog naar die bijzondere locatie. Maar hij geeft vooral onze kracht weer: kansen zien, verbindingen leggen en samenwerken. Dat gaan we met zijn allen nog verder ontwikkelen”.

Adresgegevens:

pvanb architecten (per 1 juli De Unie architecten)
Paul van Bussel
Entrepot Suikerunie
Energieweg 10
Postbus 458
9700 AL Groningen
t 050 52 52 777
e mail@pvanb.nl

Reageer op dit artikel