nieuws

Hoogste punt De Trip in Utrecht

Architectuur

COM4Trip (Boele & Van Eesteren, VMX (VO/Jebbe), Van Wilsum Van Loon Architecten) werkt in Utrecht aan De Trip. Onlangs bereikte het project, bestaande uit 255 starters huurappartementen, bedrijfsruimte voor creatieve ondernemers, ruimte voor horeca en parkeervoorzieningen, het hoogste punt.

Hoogste punt De Trip in Utrecht

Het bouwkundig ontwerp voor De Trip is gemaakt door VMX Architects en wordt door Van Wilsum Van Loon architecten uitgewerkt. Voor het in kaart brengen van de wensen van starters en ondernemers is actief met hen samengewerkt. Behalve de realisatie zijn de partijen ook verantwoordelijk voor 20 jaar onderhoud van het project en de levering en exploitatie van een duurzaam warmteconcept; installatie voor warmte-koudeopslag (WKO), aangevuld met een zonne-energiesysteem.

De Trip in Utrecht bereikt hoogste punt 

De Trip in Utrecht bereikt hoogste punt 

De Trip in Utrecht bereikt hoogste punt 

 

Reageer op dit artikel