nieuws

Agendatip: Internet of Things en de gebouwde omgeving

Architectuur

Hoe gaat de bouw om met dingen die 24/7 online zijn? Booosting organiseert in Bluecity010 samen met de Rotterdamse Meetup groep Internet & Built Environment een middag over het Internet of Things (IoT) en de gebouwde omgeving. IoT heeft uiteraard ook invloed op de bouw. Denk aan slimme steden/gebouwen en de daarbij behorende en met elkaar verbonden systemen en apparaten. IoT biedt oneindig veel mogelijkheden.

Agendatip: Internet of Things en de gebouwde omgeving

Maar hoe beoordelen, benutten, beheren en beheersen wij deze razendsnelle ontwikkelingen in de doorgaans trage bouw? Hoe is het met de privacy? Welke kansen biedt IoT voor innovatie in de bouw?

Om het thema te tackelen, heeft Booosting drie sprekers uitgenodigd om er vanuit hun professionele perspectief over te vertellen. De bijeenkomst vindt plaats op 28 april in de balzaal van het voormalige Tropicana-gebouw.

De drie sprekers op de IoT-bijeenkomst zijn Martin Pot (interieurarchitect, onderzoeker en schrijver), Jeffrey Braun (mede-oprichter van ontwerpbureau Afdeling Buitengewone Zaken, oprichter van startup Openr) en Floris Schiferli (ontwerper/partner bij Superuse Studios en als architect betrokken bij de transitie van voormalig zwemparadijs Tropicana naar Bluecity010).

De bijeenkomst begint op 16.00 uur. Meer info is te vinden op de website van Booosting.

Reageer op dit artikel