nieuws

Woningproject Zuidas door StudioNinedots

Architectuur

Appartementengebouw Rivers met 75 vrije sector huurappartementen aan de Gaasterlandstraat/Eemlandstraat in Amsterdam Zuid is opgeleverd. Studio Ninedots maakte het ontwerp. De bouw was in handen van BAM Woningbouw Noordwest.

Woningproject Zuidas door StudioNinedots

Het nieuwbouwproject heeft 75 appartementen die variëren in oppervlakte van 60 tot 112 m2. Ze hebben een luxe keuken, dito badkamer en een buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon of terras. De huurprijs varieert van 1.125 euro tot 1.600 euro per maand, exclusief servicekosten.

Woongebouw Rivers Amsterdam ZuidAs door Studio Ninedots opgeleverd
Het ontwerp van Studio Ninedots grenst aan de populaire Rivierenbuurt met gezellige restaurantjes en ligt op loopafstand van de Amstel. Door het gebied loopt fietsroute de Groene Zoom. De appartementen vallen op door de grote raampartijen en een ruime verdiepingshoogte. Er is een eigen berging in de woning en een (gezamenlijke) fietsenstalling in de ondergrondse parkeergarage. Deze is per lift bereikbaar. Enkele appartementen worden via een galerij ontsloten.

Reageer op dit artikel