nieuws

de Architect, februari 2016

Architectuur

In het nummer dat voor je ligt vind je veel artikelen in het kader van Transformatie/renovatie. Zo gaat de rubriek Proces in op de op handen zijnde renovatie van het Binnenhof. De Interieurpagina’s gaan nader in op de ‘Stad als ontmoetingsplek’. Verder in deze rubriek een artikel over de transformaties van Studio Job geschreven door Anne van der Zwaag.

de Architect, februari 2016

In de rubriek Ontwerp worden Openbare Werken nader beschouwd, zoals het Nationaal Waterliniemuseum in Bunnik door Studio Anne Holtrop en is er een projectbespreking over het Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen door Braaksma en Roos. Daarnaast is er een uitgebreid artikel over het Brugwachtershuisje in Haarlem door BureauVanEig.

Installaties & sanitair is het thema van de productpagina’s in het nummer met als uitgelicht artikel ‘De revival van de stortgootsteen’ en de Renovatie van het schippersinternaat.’

 

Reageer op dit artikel