nieuws

Avifauna wil vogelhal

Architectuur

Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn werkt aan een overdekte vogelhal waarin bezoekers zich urenlang kunnen vermaken. Bloemen-architecten werkte een plan uit voor een bouwwerk van ruim anderhalve hectare en tien meter hoogte. Naast dieren komen er grote bomen in, spannende bospaden, een Surinaams restaurant, een klimparcours en een kabelbaan op hoogte.

Avifauna wil vogelhal

Daarnaast heeft het vogelpark plannen voor een ‘Australische biotoop’. Hierin komen koala’s samen met een forse groep kleurrijke prachtvinken. Ondanks dat vogels de hoofdattractie blijven komen er ook reuzenotters en miereneters op een speciaal aangelegd Zuid-Amerikaans gedeelte. Papegaaien moeten hier het vogelgehalte op peil houden. Dit voorjaar opent het Vogelpark in Alphen aan de Rijn het eiland Nuboso met onder meer dwergaapjes en kolibries.

 Avifauna_Alphen aan den Rijn

Vogelhal Avifauna

Vogelhal Avifauna 

Reageer op dit artikel