nieuws

Prijsvraag Valley of Life Istanbul

Architectuur

De gemeente Beylikdüzü in Istanbul lanceerde een internationale prijsvraag waarin zij op zoek zijn naar innovatieve en duurzame ideeën voor de ontwikkeling van de vallei in het district.

Prijsvraag Valley of Life Istanbul

De gevraagde voorstellen moeten zich richten op de ontwikkeling van het hele gebied inclusief de daarin gestelde locaties en zijn voorzien van een beschrijving van een toekomstige ecologische verbindingszone met vervoer- en fietsroutes, dienstverlening en bijbehorende functionaliteiten.

De wedstrijd staat open voor internationale stedebouwkundigen, architecten en landschapsarchitecten. De inzendingen moeten uiterlijk op 25 februari aangeleverd zijn. Op 1 maart worden de geselecteerden voor de tweede ronde bekend gemaakt. In juni 2016 volgt de uitslag.
 

Voor de winnaars is een bedrag beschikbaar van 160.000 euro, waarvan 40.000 euro voor het team van de winnaar. Voor de nummers 2 en 3 ontvangen 30.000 euro. Een eervolle vermelding levert 30.000 euro op. Hiervan zijn er 2 beschikbaar.

 Meer informatie 

Reageer op dit artikel