nieuws

Kanshebbers onderzoekscentrum Nanowetenschappen & Nanotechnologie Tel Aviv bekend

Architectuur

Strelka uit Rusland heeft de zes nominaties bekend gemaakt die doorgaan naar de tweede ronde van de internationale architectuur competitie voor het nieuwe Nanoscience en Nanotechnology Center op de Universiteitscampus van Tel Aviv.

 

 

 

Onderstaand de finalisten:

Atelier d’Architecture Michel Rémon (France)
Office of Architecture in Barcelona (Spain)
Zarhy Architects (Israel)
ELEMENTAL S.A. (Chilie)
Jestico + Whiles + Associates (UK)
wHY (USA)

De prijsvraag is gestart in oktober en ontving 128 inzendingen uit 28 landen. Na een eerste selectie waar 21 kanshebbers zijn geselecteerd zijn nu door de jury tenslotte 6 kandidaten uitverkoren om de wedstrijd te vervolgen. De definitieve uitslag volgt in mei 2016.

Reageer op dit artikel